La Ràpita per la República – Primàries Catalunya ja té els 20 noms de la llista electoral per les eleccions municipals del 26 de maig. El passat dissabte 6 d’abril van fer l’acte que culminava el procés participatiu per acabar d’omplir la llista amb les persones que s’hi van vulguer sumar. Es va ratificar que el cap de llista serà l’actual regidor d’Ensenyament, Àlex Cervera, qui es va presentar al procès de Primàries en nom de Solidaritat Catalana per la Independència.

Segons Cervera, l’acompanya “una llista jove i renovada per a treballar per tots els rapitencs i rapitenques”. Així, la número 2 serà la comerciant Sabah Dandouni, el número 3 l’ocupa el graduat en estudis clàssics Xavier Cervera, al 4 anirà Èrika Matamoros, estudiant d’economia i finances, i al número 5 Jèsua Bertomeu, comercial. Altres noms que formen la candidatura són els de Marta Roca, Andreu Rochet, Eva José, Vicenç Fabra i tanca la llista Pepín Montañés.

Després de tancar la llista, Àlex Cervera va signar el segell republicà, un compromís que signen tots els candidats de Primàries Catalunya amb la Republica catalana. Entre altres coses, proposa compromtre’s a assegurar un control efectiu del territori en cas de dur a terme el mandat de l’1 d’octubre.

About the Author:

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.