La candidatura Per Paüls – Acord Municipal ha donat a conèixer els integrants de la llista amb la qual concorrerà a les eleccions municipals del 26 de maig i que encapçala l’alcalde Enric Adell.

Per Paüls vol seguir creixent i ha presentat una llista molt transversal i àmplia. Al segon lloc hi ha la continuïtat de Mari Lluís, actual primera tinent d’alcalde i infermera, després hi ha renovacions significatives a les següents cinc posicions. Així,  el tercer lloc l’ocupa el Xavi Gracià, jove del municipi que ve del sector econòmic i va ser president de l’Associació de Joves. També s’incorpora la Rosa Gabriel i el Marc Veyga, a la quarta i cinquena posició, respectivament. El sisè lloc és per a la Paula Beneito, presidenta de l’Associació de joves de Paüls. La setena posició l’ocupa la Mari Carmen Targa. A la llista també hi donen suport amb la seva presència els actuals regidors Santi Gavaldà i Joaquín Lluís

Per Paüls va presentar-se per primer cop a les eleccions municipals del 2015 i va guanyar, contra tot pronòstic, amb majoria absoluta. L’alcalde i cap de llista Enric Adell ha explicat que “fa quatre anys ens vam presentar amb 11 persones, set de les quals continuem, i ara hem ampliat l’equip amb una llista de 16 candidats, amb 9 incorporacions que ens ajudaran a millorar molt el nostre projecte“. “Continuem amb la mateixa filosofia que fa quatre anys, la nostra voluntat és seguir amb la mateixa política de proximitat i de sumar per Paüls“, ha afegit.

Pel que fa a la confecció de la candidatura, Enric Adell ha destacat que “som un equip transversal, plural i ambiciós. Som un grup de gent compromesa i amb un projecte clar per Paüls. Tenim molta il·lusió per continuar treballant pel nostre poble”. També ha remarcat que “el treball efectuat aquests quatre anys, les moltes millores pel poble, sumat a una bona gestió i reducció del deute municipal, és la nostra millor carta de presentació. Som un grup molt transversal, potent i amb futur“.

D’altra banda, pel que fa a les noves incorporacions, Enric Adell ha destacat que es tracta de gent molt diversa, involucrada en el teixit associatiu del municipi i que ve de diferents àmbits com l’educació, la sanitat, la pagesia o l’economia. “El nostre objectiu és continuar ampliant la base i seguir sumant gent del poble al projecte de Per Paüls. No tinc cap dubte que amb l’equip que som millorarem tot el que hem aconseguit aquests darrers quatre anys“, ha manifestat.

L’ordre de la llista de Per Paüls queda completada de la següent manera:

1 Enric Adell
2 M.Carmen Lluís
3 Xavi Gracià
4 Rosa Gabriel
5 Marc Veyga
6 Paula Beneito
7 M.Carmen Targa
8 Mònica Pons
9 Xavi Gavaldà
10 Santi Gavaldà
11 Joaquín Lluís
12 Mercè Fandos
13 Laia Prats
14 Enriqueta Facerias
15 Eva Gavaldà
16 Sergi Adell

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.