L’equip masculí del Centre Excursionista Trencacims es va proclamar campió de Catalunya per equips de curses per muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) a la 14a Trobada Aristot. El campionat es va disputar diumenge passat, a una sola prova, en aquesta entitat de població del terme municipal del Pont de Bar, a la comarca de l’Alt Urgell.

L’equip guanyador estava compost per Pau Lleixà, Aitor Tomàs, Xavi Arrastraria i Adrià Sabaté. Van ser els vencedors del campionat català, després d’imposar-se a la prova de 23 kilòmetres i 1750 metres de desnivell. D’altra banda, la segona plaça en masculí va ser el Club Excta. Uecanoia i la tercera per l’equip Pontsicà. L’equip femení va ser subcampió i estava format per Júlia Rius, Cati Corchie, Angels Borràs, Jennifer Subirats.

En un primer moment, l’equip femení del CE Trencacims es va proclamar campió, però per una errada en els llistats de l’organització aquest dilluns s’ha comunicat que la classificació dona com a guanyadores a l’equip del Centre Excta. Pontsicà. La tercera plaça femenina va quedar deserta.

La puntuació es determinava en funció de la posició obtinguda per cada corredor de l’equip en la classificació individual de la cursa. Un cop assignats els punts a cada corredor se sumaven les puntuacions dels tres primers classificats de cada equip.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.