L’operació Platja Innovadora del PECT TurisTIC en Família, coordinada des del Patronat de Turisme de la Diputació, ha publicat el Portafolis d’experiències turístiques. Es tracta de 22 activitats innovadores i participatives de nova creació, adreçades al públic familiar, per tal de gaudir en municipis de litoral de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre. Aquestes experiències han sorgit arrel del programa d’acompanyament professional ‘Family Tourism Mentoring Sessions’, que l’operació Platja Innovadora ha ofert a diferents agents públics i privats de les dues destinacions turístiques de la demarcació.

Les noves activitats i renovaran la carta d’experiències familiars ofertes pels agents del sector turístic de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre, compromesos a materialitzar les idees incubades durant el programa de formació online. S’han realitzat un total de 32 mentories personalitzades conduïdes per Jaume Marín, expert en creació d’experiències innovadores i Sílvia Trillo, fundadora de l’agència de màrqueting digital La Magnètica, experta en modelar negocis i estratègies de màrqueting digital.

El Patronat de Turisme de la Diputació ha encarregat la producció de diferents càpsules audiovisuals de les activitats incloses en el Portafolis. D’aquesta manera s’ajudarà a empreses, entitats i municipis de litoral a promoure i donar a conèixer les seves noves activitats familiars.

A través dels següents enllaços es pot accedir al Portafolis d’experiències:

https://costadaurada.info/coneix/turistic-en-familia/portafolis-experiencies-platja-innovadora

https://terresdelebre.travel/coneix/professional/turistic-en-familia/portafolis-experiencies-platja-innovadora

Algunes de les càpsules audiovisuals les podeu veure al canal You Tube de la Diputació de Tarragona:

https://www.youtube.com/watch?v=whRHNNS6Zls

https://www.youtube.com/watch?v=WNYAOsJ_axo

https://www.youtube.com/watch?v=fFsaD3AQTLY

https://www.youtube.com/watch?v=19yGvsweG5Q

PECT TurisTIC en Família

El PECT TurisTIC en família és un projecte de recerca i innovació que ha de marcar un abans i un després en el turisme de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre, un punt i a part en la seva definició i gestió com a destinacions turístiques familiars. D’aquesta manera, la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre es converteixen en un observatori i laboratori europeu de referència en tecnologies i tendències en turisme familiar. PECT significa “Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial”.

El PECT TurisTIC en família és una iniciativa d’intervenció coordinada liderada per la Diputació de Tarragona. Els socis beneficiaris són set: Diputació de Tarragona (que coordina el projecte), Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona (Costa Daurada i Terres de l’Ebre), Universitat Rovira i Virgili (Grup de recerca en nutrició funcional, oxidació i malaltia cardiovascular -NFOC Salut-), Eurecat (Departament d’innovació turística), Ajuntament de Montblanc, Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES) i el Clúster de l’equipament de la llar i el contract CENFIM.

El PECT TurisTIC en família és cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020. Objectiu d’inversió en creixement i ocupació.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.