Aquests dies existeix una gran expectació al poble de Catí, davant el Campionat dels Millors Formatges d’Espanya 2019, que es celebra entre avui i el dia 11 d’abril a Madrid. Un acte que tindrà lloc a l’Espai Show Cooking Gurmets en el recinte firal d’Ifema.

Entre els finalistes a aquest guardó que escullen 60 catadors entre els quals destaquen tècnics, mestres formatgers, periodistes gastronòmics i cuiners, entre d’altres, s’ha seleccionat al “Pell de Cabra” de la Vall de Catí entre els més de 800 formatges que van ser valorats en la semifinal de fa uns dies a l’Hotel Wellington de la capital d’Espanya. En total, durant aquesta semifinal, es van seleccionar 90 formatges, 6 per cadascuna de les 15 categories i en la categoria de Pasta blana o tova, va ser seleccionat aquest formatge de la formatgeria de la comarca de l’Alt Maestrat.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.