L’Ajuntament d’Alcanar ha començat aquesta setmana les obres de millora i arranjament de l’accés al municipi des la carretera TP-3318, que permetran dignificar l’entrada a la localitat per aquesta via.

Concretament, els treballs consistiran en l’arranjament de la zona enjardinada, on es substituirà tota la vorada de l’illa central. En aquesta àrea, l’Ajuntament instal·larà un seguit d’arbres i espècies arbustives autòctones procedents de viveristes del municipi. Es tracta d’un projecte que ha rebut l’assessorament paisatgístic de l’Associació de Viveristes de Tarragona, fruit de l’acord de col·laboració que manté amb l’Ajuntament d’Alcanar, i que ha anat a càrrec de la tècnica de l’entitat.

També es renovarà el sistema de reg i s’instal·larà una malla antigerminant. Finalment, els treballs de millora inclouen la reordenació i substitució dels punts de llum existents, que seran bàculs de 9 metres d’alçada i lluminàries de tipologia led.

Autor:

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.