El Doctor Geraldo Osta Osorio és nascut a Uruguai el 1969. Metge de Medicina General amb més de 22 anys d’experiència a urgències. Màster en urgències d’adults i Màster en urgències pediàtriques, alhora que instructor en Seguretat clínica del pacient. A més, també s’ha format i especialitzat en Gestió de Qualitat.

Llicenciat en Medicina per la Universitat de la República d’Uruguai de Montevideo, Graduat en Gerència de Qualitat en normes  ISO9000. Assessor i  docent en Gestió de Qualitat en diverses universitats privades d’Uruguai (UDE).

Ha estat gerent de qualitat, auditor extern d’empreses vinculades en l’àmbit sanitari i altres sectors econòmics i auditor internacional en EOQ (Organització Europea per a la Qualitat). També s’ha especialitzat en la organització de la millora de la gestió sanitària i econòmica.

Em motiva incorporar-me a l’equip de Francesc Miró perquè vull aportar tota la meva experiència mèdica en la millora de l’eficiència assistencial, en un projecte concret i molt ambiciós que pren com a punt de partida la situació actual de la sanitat a Amposta. Hem d’aconseguir que la nostra ciutat sigui un referent de qualitat sociosanitari. Això significa treballar de manera intensa i sistemàtica en la millora continua de tots els processos assistencials i millorar la cartera d’especialitats”, ha afirmat el Doctor Osta.

El Doctor Osta va decidir venir a Amposta enamorat de la nostra ciutat i del Delta. Està casat, pare de 4 fills, i viu a Amposta des del 2008 on exerceix la seva professió a l’Hospital Comarcal d’ Amposta.

Per la seva part, el candidat del PSC a l’alcaldia d’Amposta Francesc Miró, ha agraït a Osta la seva implicació en un moment en el que  es necessita gent compromesa en la millora assistencial, amb l’objectiu de garantir la satisfacció dels usuaris. “Hem fet una candidatura integradora de la societat ampostina,  per liderar consens i arribar a acords a tots els nivells”, ha afirmat Miró.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.