Martí, alcaldable del Partit Popular per a les eleccions municipals a Santa Bàrbara,  ha presentat els seus cinc primers candidats que l’acompanyaran aquestes eleccions vinents. El motiu d’aquesta presentació pública, han estat els rumors que anaven creixent al municipi sobre la persona que l’acompanyaria en segona posició.

L’alcaldable, explicava a la Plana Ràdio que recentment hi ha hagut una baixa en el partit i s’ha hagut de reestructurar la llista; una llista que estarà formada per Àngels Bayerri, Vanessa Cruz, Jordi Martí  i com a cinquè aniré Josep Regolf.

Joaquim Martí volia recordar que la línia que seguirà el seu partit al poble, és d’un treball constructiu, no destructiu, fent aportacions positives i donant suport a les coses que es fan en bé de tots els planers i planeres, sigui quin sigui el partit que governi.

La presentació oficial de la llista i les propostes del PP #SBAU (Santa Bàrbara Avança Unida), es farà després de Setmana Santa.

Notícia publicada per la Plana Ràdio

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.

Eleccions Municipals 2019 - Terres de l'Ebre