L’àrea de Serveis de l’Ajuntament de Tortosa ha començat aquest dimarts les obres d’arranjament de les voreres de la zona de Vora Parc. Els treballs s’han iniciat a la vorera situada just al darrera del teatre auditori Felip Pedrell, al carrer Rosa Maria Molas entre el passeig de Ribera i el carrer Soriano Montagut. En aquest tram s’aixecarà el paviment més deteriorat i es construirà de nou. El problema, generalitzat a tota la urbanització, està provocat pel creixement expansiu de les arrels de l’arbrat.

L’actuació té en compte l’esponjament de la vegetació, així com el replantament i nova definició on siga necessari. L’esponjament de l’arbrat de grans dimensions també permetrà la millora de la projecció lumínica a l’entorn.

El cost d’aquesta primera intervenció està valorat en prop de 40.000 euros. Mentre duren els treballs es poden dur a terme talls de trànsit puntuals en aquesta zona.

Aquesta primera actuació és el punt d’inici de la resta d’actuacions que es duran a terme a la resta de l’àmbit de Vora Parc, prestant una atenció especial als trams de vianants.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.