Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra adscrits a la comissaria de Tortosa (Baix Ebre) van detenir el passat dia 1 de març, un home de 21 anys, nacionalitat marroquina i veí de Tortosa, com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb força, un d’ells en grau de temptativa.

Els fets es remunten a principis de febrer d’enguany, quan els agents van tenir coneixement d’una temptativa de robatori amb força en un quiosc de la ONCE de la localitat de Roquetes el qual havia estat forçat mitjançant la realització d’un forat a un vidre, si bé finalment no havien aconseguit accedir a l’interior.

En els mateixos dies també es va produir un robatori en una segona residencia de la mateixa localitat on després de forçar una finestra havien sostret un televisor.

La investigació oberta per aquests dos fets i els indicis obtinguts per la policia van permetre la identificació i posterior detenció del presumpte autor, així com la localització del televisor sostret que havia estat venut a una tercera persona. El televisor recuperat va ser retornat a la seva legítima propietària.

El detingut va passar a disposició del jutjat d’instrucció de guàrdia de Tortosa i es va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.