El ‘Cupó Diari’ de l’ONCE ha repartit a Móra d’Ebre un premi de 35.000 euros. Vicente Moliner Ruiz, és la persona que ha dut la fortuna al poble, a través del seu quiosc situat a l’avinguda de les Comarques Catalanes de la població de la Ribera d’Ebre.

Va vendre un cupó electrònic a través del sistema del Terminal Punt de Venda (TPV), i amb aquest dispositiu, el client pot escollir el número que més li agradi a l’atzar.

Móra d’Ebre pertany administrativament a la direcció de l’ONCE a Tarragona, una branca que dóna serveis personalitzats a 805 afiliats i afiliades.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.