El Servei Català de Trànsit ha anunciat que s’ha reobert l’AP-7 a l’Ampolla (Baix Ebre) que ha estat tallada durant aproximadament una hora per una concentració de persones vinculada a la vaga general d’aquest dijous.

En concret s’havia tallat el trànsit en ambdós sentits de la marxa entre els quilòmetres 310 i 311 d’aquesta via. Els Mossos d’Esquadra han tret els concentrats un per un. És una de les incidències més destacades a la xarxa viària catalana que ha tingut lloc aquesta tarda, després d’un matí on s’han registrat afectacions diverses.

També hi ha hagut una marxa lenta a la carretera N-240 en terme de Torregrossa (Pla d’Urgell), en sentit Lleida, entre els quilòmetres 78 i 80 que ja s’ha solucionat. D’altra banda, també hi ha afectacions a Barcelona ciutat. La Guàrdia Urbana en detecta a dos trams de l’avinguda Diagonal, a la Meridiana i a la Via Laietana.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.