L’Ampolla va guanyar l’Ulldecona en el derbi de la jornada (2-1). Un derbi en què un empat no hagués estat injust. Els falduts van tenir més protagonisme a la primera meitat, tot i que sense encert en les ocasions. A la represa, l’Ampolla va disposar de la pilota i va avançar-se en el marcador en una jugada embolicada que va acabar amb penal. Amb l’1-0, però els locals no van decidir i l’Ulldecona va empatar a la sortida d’un córner. A darrera hora, un golàs de Gerard va valdre el 2-1 i la victòria per a l’Ampolla que feia 3 partits que no puntuava i que, d’aquesta manera, es manté a la part alta de la taula.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.

Eleccions Municipals 2019 - Terres de l'Ebre