Nova derrota de l’Ascó a casa, en aquesta ocasió davant d’un líder que va demostrar la seua condició. El primer temps va ser obert, amb alternatives però amb l’Hospitalet amb més profunditat, fent el 0-1. A la represa, els visitants van decidir amb el 0-2, però l’Ascó va aasumir riscos i va reduir distàncies amb un gol d’un dels darrers fitxatges, Juan Felipe. No obstant, a la contra, el líder sentenciaria amb l’1-3. L’Ascó segueix en zona compromesa de la taula, a la vora del descens.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.

Eleccions Municipals 2019 - Terres de l'Ebre