La Policia Local de Tortosa investiga el trencament de diverses màquines expenedores del servei de parquímetre al barri de Ferreries. L’ajuntament de la capital del Baix Ebre ha informat que la investigació policial està considerant aquest acte vandàlic com un delicte de robatori amb força.

A través de les xarxes socials, l’ajuntament i la Policia Local demanen la col·laboració ciutadana per tracatar de identificar els autors dels fets. Per això, han posat a disposició dels veïns que puguen donar alguna informació els seus canals de Twitter, Facebook, Instagram i el telèfon de la policia.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.