La sucursal a Tarragona de VOX, amb Isabel Lázaro presidenta provincial de la formació d’untradreta al capdavant, ha començat a ficar els fonaments per ‘reconquerir’ les Terres de l’Ebre.

En una reunió que va tenir lloc el passat dissabte, amb la presència de Jorge Buxadé (membre del comitè executiu nacional del partit), segons han explicat els mateixos membres de la formació a través de les seues xarxes socials, destaquen els següents objectius que es marquen com a prioritaris. Són el desmantellament de l’estructura autonòmica; acabar amb la immersió lingüística i l’adroctrinament escolar; ficar en marxa el pla hidrològic nacional; defensa de la sobirania espanyola; regulació de la immigració; i la defensa de la de llibertat i igualtat entre tots els espanyols.

L’etiqueta de populista és innegable quan es veu el vídeo que Lázaro ha pujat aquesta tarda de dilluns, 4 de febrer, al seu perfil de ‘Twitter’. En aquest, simulant la sèrie de ‘Joc de Trons’, una de les sorpreses que es poden veure, és la presència de qui va ser regidora del Partit Popular de Tarragona, Judith Heras, la qual surt en alguna de les imatges al costat d’Isabel Lázaro.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.