El partit va estar a prop d’ajornar-se, pel vent. El R Bítem el va tenir a favor al primer temps i es va avançar amb gol olímpic de Moha. L’Aldeana, però, va tenir les dues opcions més clares. A l’inici de la represa, als 15 segons, Dani Porcar va fer el 0-2 que va pesar per als locals. Els de Bítem, amb espais i amb el partit trencat, va sentenciar amb un penal que va tranformar Jota i amb un quart gol, d’Eugeni. Triomf vital per als de Bítem per allunyar-se de la zona de descens.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.

Eleccions Municipals 2019 - Terres de l'Ebre