Més Ràpita ha presentat els nou primers noms de la seva llista electoral pels comicis municipals de maig d’aquest any. El cap de llista continuarà sent el veterà Pedro Hernández, però la resta són, en un 50%, noves cares.

El número 2 l’ocuparà la jove Francina Molina, mestra d’educació primària. El 3 serà per David Reverté, professor d’Educació Física. A continuació es presenten, per aquest ordre, Merchu Pérez, Josep Carceller, Fede López, Laura Martínez, Àngel Rangel (pare) i Ruben Rodríguez. Per tant, es confirma que l’actual segon regidor, Ivan Subirats, no continua a la candidatura.

La formació indepedent encara està perfilant el programa electoral, que es farà públic al març. Aposten, entre altres coses, per la transparència. En aquest sentit, una de les seves principals mesures serà retransmetre els plens de l’ajuntament a través de les televisions locals, tal com fa Tortosa o fins ara feia Amposta.

Aquestes seran les segones eleccions municipals a les concorre el grup independent Més Ràpita, ara amb 2 regidors. Per la seva banda, Pedro Hernández és el polític rapitenc en actiu més veterà del plenari. Va ser escollit per primer cop al 1991 per Rapitencs Indepdents, fins al 1995. Entre el 2003 i el 2015, va ser el regidor del PP.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.