L’ebrenca Gemma Pous és ja la nova representant de la Federació Catalana de Natació a les Terres de l’Ebre. Aquest dijous s’ha presentat oficialment aquest matí de la mà del president de la Federació, Enric Bertan, i l’alcaldessa de Tortosa Meritxell Roigé.

Entre els objectius que es marca al capdavant de la delegació ebrenca és augmentar el número d’esportistes federats, sobretot en les categories de base. És un aspecte en què la seua predecesora Yolanda Cardona també hi va treballar i continuen en aquesta aposta per posicionar la natació com un dels esports de referència al territori.

Des de la federació catalana, el seu president Enric Bertrán, ha destacat la importància que tenen per a les Terres de l’Ebre les noves instal·lacions esportives de Tortosa ‘Win’ per poder acollir competicions de caire nacional. Proves competitives que ha assegurat ajudaran a posicionar el territori a Catalunya i de les quals ha anunciat que properament es donaran a conèixer quines seran i quan.

D’altra banda, l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha agraït la tasca de Cardona i ha empentat la nova representant a que continuen la línia que fa temps que s’han marcat que potenciar la natació. De fet, ha estés la mà a la federació i clubs ebrencs per treballar plegats.

About the Author:

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.