Rapitenca i Tortosa es van enfrontar divendres en un amistós. Partit solidari i benèfic on els espectadors col·laboraven amb aportacions d’aliments i objectes de regal de regal de Reis en favor de Càritas.

El partit va acabar amb victòria local per 2 a 1 aconseguint els gols per part rapitenca obra del nou davanter que ha incorporat el conjunt de la Devesa, Demba, i Dilla establint el resultat de 2 a 0 que retallava Uri Benito en la recta final on els tortosins van tindre opcions d’equilibrar el marcador.

Els dos entrenadors van traure positives sensacions amb un joc per part del Tortosa tutejant a un rival de categoria superior i una Rapitenca molt seriosa, on malgrat les absències d’alguns titulars, va tenir molta capacitat de treball amb el debut d’Edile i Barry que van demostrar una bona condició física i que poden ser interessants de cara a la segona volta.

Els rapitencs tornaran a la competició la setmana vinent jugant el darrer partit de la primera volta al camp de l’Almacelles diumenge a partir d’un quart de cinc de la tarda. Els mariners es troben immersos en la lluita per la permanència tot i que en el darrer partit de l’any es van imposar per 2 gols a 0 al Júpiter. Per la seva banda el Tortosa visitarà en el partit que tanca la primera volta del campionat al Valls, líder indiscutible de la categoria, que acumulen tretze victòries consecutives i quinze sense perdre havent perdut un sol partit en el que va de lliga, el que va disputar al municipal de Gandesa en la jornada inaugural per 1 gol a zero. Els tortosins tindrán les baixes ofensives de De la Torre, que arrossega problemes al pubis; Aleix, que està recuperant-se d’una operació i Marc Garcia, que està pendent d’operar-se i que serà baixa pel que resta de temporada. Un partit complicat, tenint en compte que el conjunt vallenc ho ha sumat tot a casa, que es disputarà diumenge a partir de dos quarts de cinc de la tarda.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.