El CD Alcanar ha donat el tret de sortida aquest dissabte als actes de celebració del seu centenari, amb la descoberta del monument commemoratiu del futbol canareu, a l’Estadi Municipal La Fanecada d’Alcanar. En la jornada, organitzada per la comissió del centenari del club del Montsià, fundat el 1919, també s’ha fet un homenatge a exjugadors i directius, així com la presentació de l’equip de patufets de l’entitat.

Equip de patufets del CD Alcanar. Foto: Vicent Matamoros

El secretari de la junta directiva de l’FCF i delegat a les Terres de l’Ebre, Joaquin del Pino, acompanyat del subdelegat Miquel Piñol, han assistit a la inauguració, punt de partida de l’agenda d’activitats, que tindrà el seu acte central el juny de 2019. Així mateix, també hi ha estat presents el president de la comissió del centenari, Miguel Agustí Fibla, el regidor d’esports d’Alcanar, Jordi Bort, i els regidors de l’Ajuntament Alfons Montserrat i Ivan Romeu.

Imatge del bust que hi ha a l’entrada del camp municipal de la Fanecada. Foto: Cedida

Font: FCF

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.