El Catllar, segon, rebia el Tortosa, quart, en un partit amb doble valor de punts en la lluita per les primeres places. Al final, victòria dels locals que ara es posen a 9 punts del Tortosa que, a la vegada, està a 12 del líder Valls. Partit molt igualat en què els locals van jugar perplegats, esperant la contra. El Tortosa va dominar en moltes fases però no va poder crear ocasions clares, excepte una de Miguel. Era un partirt de 0-0 i en el que una genialitat podia decidir. I així va ser. Al 75, el local Denís va marcar un gol de 60 metres que va valdre la victòria del Catllar. Victòria amb doble valor. El gol de Denís és el gol de l’any.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.