Van anunciar canvis i el primer que s’ha produït ha estat la desvinculació de la UE Rapitenca del central Raúl Istoc, que després de rebre la baixa del conjunt rapitenc ha arribat a un acord amb el CF la Sénia de segona catalana per reforçar la defensa del conjunt senienc.
Raúl havia perdut la confiança del tècnic Guillermo Camarero després de començar la temporada sent titular en els quatre primers compromisos de lliga. Va perdre la titularitat que no recuperava fins a quatre compromisos més tard. A partir de llavors ha anat alternant la titularitat amb la suplència i en el darrer partit davant la Muntanyesa no va disputar ni un sol minut en la desfeta del conjunt de la Devesa per 1 gol a 4 davant el conjunt de Nou Barris.
El jove central rapitenc de vint-i-tres anys d’edat, després del seu pas pel Nàstic de Tarragona juvenil, cursava la seua cinquena temporada consecutiva on havia estat titular des de la seua arribada a l’equip. Aquesta temporada amb el conjunt blanc-i-blau havia disputat 729 minuts en aquest curs.
Des de la directiva estant intensificant les gestions que estant realitzant en les darreres hores per contractar els serveis d’un central i un lateral esquerrà. La UE Rapitenca és catorzè classificat amb tan sols 13 punts, ocupant plaça de descens directe a segona catalana (cal recordar que aquesta temporada el cinquè classificat per la cua d’ambdós grups, descendeix directament per la situació que va provocar l’ascens del Sants a tercera divisió i que farà que a final de temporada baixen quatre equips des de la categoria de bronze del futbol estatal).
Ara arriba a la Sènia amb qui reforçarà una línia que estava debilitada amb la baixa d’Òscar Querol recentment operat i amb l’afegit de la sanció de Jofre, expulsat amb vermella directa en el darrer compromís davant el Camarles. Coincidirà amb quatre rapitencs més al vestidor, tres d’ells són defenses i un migcampista.

Autor:

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.