En marxa la 58a edició de la Fira de Mostres d’Amposta. Fins diumenge, s’apleguen al Pavelló Firal més d’un centenar d’expositors, que rebran els més de 50.000 visitants que s’esperen. Enguany, la inauguració ha anat a càrrec de la presidenta de l’Associació d’Empresaris de les Comarques de l’Ebre, la planera Maria José Fernández, i el municipi convidat de la comarca és la Sénia.

La Fira de Mostres d’Amposta aplega un centenar d’expositoris de sectors molt diversos de l’economia local, comarcal i nacional. Des del sector primari, fins el turisme, amb una presència molt destacada de l’automobilístic. Enguany la novetat és un espai dedicat a les cerimònies i els esdeveniments (EbreEvents) que ja es va poder veure a Expoebre.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.

Eleccions Municipals 2019 - Terres de l'Ebre