Ahir va tenir lloc a l’Auditori d’Amposta la cinquena edició dels Premis Cambra, uns guardons que atorga de forma biennal la Cambra de Comerç de Tortosa per “reconèixer l’activitat de les empreses i fomentar la dinamització i el potencial dels empresaris ebrencs”, en paraules del president de la Cambra, José María Chavarría.

La Denominació d’Origen Terra Alta va ser una de les guardonades de la nit, amb un reconeixement per la seva labor en l’organització del Concurs Internacional Grenaches du Monde, que enguany arribava per primer cop a Catalunya i que va tenir lloc a la Terra Alta. Aquest reconeixement suposa el colofó a un any que ha estat molt important per als viticultors i els cellers que conformen la Denominació d’Origen Terra Alta, que ha vist com els seus vins es posicionaven al món gràcies al concurs.

En un moment en què la DO Terra Alta ha fet un salt important pel que fa al coneixement i posada en valor dels seus vins, aquest reconeixement és un símptoma més de la bona salut de la qual gaudeix la DO Terra Alta i un bon impuls per seguir reforçant la relació amb el consumidor final.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.