• Les bitlles són un esport minoritari, però que aporta molts èxits a les Terres de l’Ebre, també entre els joves. Precisament per reconèixer els seus triomfs i la tasca de difusió d’aquest esport el govern va entregar una medalla als joves ebrencs que han participat i han assolit títols en el campionat de Catalunya.

El secretari general de l’Esport, Gerard Figueras; el delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarés, i la representant territorial de l’Esport, Cinta Espuny, van dur a terme una recepció per destacar la tasca dels i les esportistes dels clubs de Godall, la Galera i la Sénia. Concretament pels èxits assolits en el Campionat de Catalunya 2018, que es va disputar a Tordera, i per la seva bona trajectòria.

També van estar presents a l’acte la presidenta del Club de Bitlles La Galera, Roser Cherta, i els presidents del clubs, de Godall, Francisco Aguiar, i de La Sénia, Jaume Vidal i la delegada territorial de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, Gemma Millán.