La derrota de l’Ulldecona, aquest diumenge, contra el Vendrell (1-2) va ser el detonant de la dimissió del tàndem tècnic format per Edu Marin i Jordi Cardona. La situació de l’equip, lluny de les expectatives creades, ha comportat aquesta decisió que els tècnics van comunicar a la directiva en acabar la confrontació. La directiva va acceptar la dimissió dels entrenadors. Avui dilluns s’hauria de conèixer el nou tècnic ulldeconenc. La notícia es va avançar ahir diumenge al programa Minut 91 de Canal Terres de l’Ebre.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.