La Rapitenca va perdre amb el Borges (0-1) i segueix sense guanyar a casa, 1 punt de 15. Primera meitat de imprecisions locals i pèrdues davant l’elevada pressió dels visitants que, així, han fet diverses arribades. La Rapitenca, molt espessa, ha disposat de la seua ocasió amb una rematada al segon pal, arran d’una falta lateral, ja al final del primer temps.
A la represa, opció visitant a l’inici i, acte seguit, bona jugada elaborada i culminació amb el 0-1.
La Rapitenca ha pressionat i ha reclamat un penal, que va exisitir, i va tenir una opcó clara de Nacho que va evitar el porter lleidatà. A més, també es va anul.lar un gol al rapitenc Nacho. El Borges, amb espais, va disposar de contres en els darrers minuts. Al final, 0-1 i mal partit dels rapitencs, davant la seua afició.

Decles de Guillermo Camarero, tècnic de la Rapitenca

Manel Cazorla, tècnic del Borges.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.