L’Amposta no ha guanyat cap partit i dimecres va caure golejat al camp de l’Ampolla (5-1). Després d’aquesta conforntació i, davant de la dinàmica de l’equip, la directiva ha decidit buscar un relleu a la banqueta. El tècnic Jordi Font es va acomiadar a través del seu Facebook, lamentant no haver pogut fer crèixer el projecte i dient també que el futbol no ha estat just amb la feina feta. El tècnic ha assegurat que marxa amb la consciència tranquil.la pel treball, tot i els resultats. I assumeix la responsabilitat de la situació. La directiva ha tingut converses amb Xavi Cid però encara no està confirmat que sigue el proper entrenador. L’Amposta rebrà diumenge el Camarles, equip que Cid entrenava la temporada passada.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.