Ferran, amb un hat-trick, va remuntar un 0-2 i va donar la victòria a la Cava, contra el Jesús i Maria. Oriol va fer el 0-1 als primers minuts. La primera meitat va ser travada, amb control del Jesús i Maria, intens en defensa, però sense gaire profunditat. La Cava, intermitent, va ser més vertical, tot i que sense ocasions excepte una falta de Ferran, la pilota va anar al pal.
A la represa, aviat, Oriol, amb un gran gol, va fer el 0-2. El Jesús i Maria es va acomodar davant d’un Cd la Cava afectat pel resultat. Però Ferran, magistral, va posar als seus dins dle partit amb un gran gol. Era l’1-2. Poc després, Ferran, arran d’una centrada del debutant Edgar, va empatar. I a falta de 10 minuts, una centrada de Marcel va propiciar una rematada esplèndida de Ferran amb el cap. Gran gol que va ser el 3-2. Euforia local amb la remuntada i el triomf.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.