La Generalitat presenta una campanya sobre l’etiquetatge de fruites i hortalisses fresques, amb l’objectiu d’informar i vetllar als consumidors de cara les vacances de Nadal.
La campanya sobre etiquetatge de fruites i hortalisses fresques té un objectiu ben clar, comprovar que la informació alimentària sigui precisa, clara i fàcil. Des de l’Agència Catalana de Consum recalquen que cal exhibir un rètol en tots els establiments per a què els consumidors no tinguin cap dubte del que estan comprant.

El contingut de l’etiqueta facilita a les persones consumidores les dades sobre el producte i permet fer una elecció adequada en funció dels seus gustos, necessitats i exigències.
Des de l’Agència han distribuït fulletons informatius per tot Catalunya i a partir del 2019 es farà una campanya per controlar que no hi hagi cap cas irregular i assegurar-se que tots els establiments que així ho indiquin venguin fruites i hortalisses fresques.