El S. Bàrbara va obtenir la tercera victòria de la lliga, en 4 jornades disputades, Ja té 10 punts i és líder. Va guanyar per 3-1 el Flix en un partit en què es va avançar amb el gol d’Ivan Arasa, culminant una bona jugada. Als 10 segons de la represa, es va produir la jugada clau del duel, quan el porter local va fer un llançament llarg que va sorprendre a Marc, porter flixanco. El Flix va acusar el gol i el Santa, que va sentenciar amb el 3-0, amb gol de Callau, es va fer fort en defensa. Al final, Nacho va marcar el 3-1 per al Flix.

Decles de Narcís Laboria, tècnic del Flix.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.