El Club Futbol Sala d’Amposta prepara l’imminent inici de temporada a lliga nacional. Competirà enguany, en l’any del debut, a la tercera divisió. Es marquen la consolidació a la categoria com a objectiu prioritari. Debutaran diumenge a la pista de l’Alcoletge.

Després de l’ascens aconseguit la temporada passada, el Club de Futbol Sala Amposta debuta aquest cap de setmana el debut a la tercera divisió nacional. La plantilla ha incorporat alguns juvenils, però no ha patit molts canvis respecte l’any passat, i vol anar partit a partit per assolir la permanència.

El rival no serà fàcil. L’Alcoletge és un rival amb experiència a la categoria. El primer partit de lliga es jugarà diumenge a partir de les dotze del migdia. Serà el primer dels tres compromisos que jugaran fora de casa, a Sant Esteve Sesrovires i Sant Julià d’Andorra.