El Delta Birding Festival arriba aquest divendres per celebrar la seva cinquena edició. Es tracta d’un festival únic i internacional d’ornitologia a Catalunya, on els beneficis es destinen a la conservació i l’estudi dels ocells i la natura. Delta Birding està situat a MónNatura Delta i els protagonistes d’enguany són els il·lustradors naturalistes.

Els pròxims dies 21, 22 i 23 de setembre, noms reconeguts arreu del planeta en el món de la il·lustració, aterraran al Delta i presentaran els seus últims treballs al Delta Birding Festival. Un dels artistes destacats és Killian Mullarney, un dels dibuixants més prestigiosos en el món de l’ornitologia. Delta Birding Festival se celebrarà aquest cap de setmana, una data que no és pas casualitat. Ens ho explica, Mariano Cebolla, fotògraf i organitzador de DeltaBirding.
El festival ebrenc va néixer amb la filosofia d’agrupar tot el sector de gent apassionada en l’ornitologia i la natura. No obstant, en aquest festival hi té cabuda tant la gent que s’hi dedica professionalment com la gent que sent curiositat.

Una de les activitats destacades és la que ofereix SOREA, qui proposa una sortida guiada als aiguamolls de l’Embut. Allà es podran veure com els capons reials arriben a centenars a l’aiguamoll per dormir. L’any passat es van registrar més de 2.000 visitants que van donar suport a aquest festival únic a Catalunya que pretén acostar el món de l’ornitologia al públic general.