L’ampostina Aina Cid va ser rebuda dilluns per familiars, coneguts i amics a la seu del Club Nàutic d’Amposta, després d’haver aconseguit la medalla de bronze al mundial de rem de Plovdiv a Bulgària. La remera ampostina ja té el cap posat en el proper repte: les olimpíades de Tokio del 2020.

Arriba a Amposta com una campiona i no és per menys. La remera Aina Cid va arribar a casa després de penjar-se el bronze al mundial de rem, en dos sense timoner, amb la seua companya Anna Boada. Anys d’esforç i sacrifici que van tindre recompensa a Plovdiv, aconseguint el metall que sempre se li havia resistit.

Motiu pel qual Cid encoratja a tots els joves esportistes a lluitar pels seus somnis, destacant que amb treball tot és possible i agraint el suport a l’esport que fa el municipi.

Un metall que posa l’accent en l’aposta de l’ajuntament per l’esport, que serveix d’exemple per altres esportistes i porta el nom del territori a competicions internacionals.

L’ampostina continuarà treballant per estar al més alt nivell, entrenant dia a dia i no fixant-se objectius ambiciosos, sinó per aconseguir arribar a Tokio 2020 amb les màximes garanties.