El Flix va guanyar la Rapitenca B (4-2), en un gran partit. Els visitants van començar millor però, arran d’un córner, Robles va avançar al Flix que, un minut després, va ampliar l’avantatge amb un golàs de Marcel. El jugador flixanco, per motius professionals, ha fixta amb l’equip del seu poble, debutant aquest dissabte. Ell va marcar diferència. Amb el 2-0, el Flix va cometre una errada que el rapitenc Tornel va aprofitar, amb servei de Reverté.
El partit s’obria. A l’inici de la represa, Marcel va provocar un penal que ell va transformar. Sembla que el partit s’encarrilava per als locals però no va ser així. Alex López, de falta, feia el 3-2. La Rapitenca va pressionar i el Flix va passar-ho malament fins que Marcel va provocar un altre penal que ell mateix va llança a l’estil Panenka. Gran partit i molt bona imatge dels rapitencs davant d’un Flix amb ofici i qualitat a la davantera que té molt a dir en la lliga.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.