El festival d’arts sonores i visuals de les Terres de l’Ebre, l’Eufònic, comença la seva setena edició amb l’espectacle inaugural a l’auditori Sixto Mir de la Ràpita. En els propers quatre dies, diferents espais de la Ràpita i el delta es convertiran en escenari d’instal·lacions sonores, tallers, sessions de DJ i de concerts del pop més avantguardista.

Esta edició d’Eufònic representa un nou salt endavant per l’organització en el seu camí per arribar a nous públics i per situar-se en el mapa dels festivals més avantguardistes d’Europa.
I és que des d’este divendres fins diumenge, la Ràpita acull quasi trenta espectacles, entre concerts i accions sonores i visuals, repartides en cinc espais emblemàtics del poble, com el Mercat, l’antic convent, l’església nova i enguany, novetat, l’edifici del sindicat.

Aquest dijous, n’hem tingut la primera mostra amb ‘Moments’, de Melmann i Maotik, que van oferir un espectacle inèdit encara a l’Estat. Un dansa perfecta entre la cascada d’imatges de Maotik i els sons, inspirats en al natura i creats de forma electrònica, de Melmann.

About the Author:

Periodista.