La plataforma pionera de comunicació Delta.cat ja està en marxa. Delta.cat engloba ràdio analògica, televisió en streaming i un portal de notícies on estarà tota l’actualitat del municipi. A més, compta amb el butlletí d’informació municipal Desaigüe. Aquest projecte que ja ha sortit a la llum té la intenció d’esdevenir una referència en l’àmbit de la comunicació.

El president de l’Associació Catalan de Municipis, David Saldoni, i l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, juntament amb el  tinent d’alcalde de l’àrea de Dinamització Social i Participació Ciutadana, Carlos Serra van inaugurar la plataforma Delta.cat i la nova etapa de la ràdio Delta en el marc del trenta-cinquè aniversari de la ràdio. Durant l’acte inaugural es va manifestar la importància de la comunicació local, de tot el què l’envolta i els agents que hi participen.

La programació de la ràdio Delta entrarà en normalitat a partir del tres de setembre. De moment, es farà una programació especial seguint de els actes de les festes majors de Deltebre.

Autor: