Arribant a la recta final, gairebé setanta xiquets han passat per la primera edició del campus Hattrick de Jesús on han pogut millorar la seva tècnica futbolística. El campus ha aplegat nens de les edats des de prebenjamí fins a infantil, sense importar que hagin jugat o no algun cop a dintre d’un club de futbol.

Tot i ser el primer any del campus, des de l’organització ja estan pensant amb l’edició de l’any vinent. El director del campus Hattrich Víctor Vilaubí assenyala que volen ampliar horitzons: “Ens haguera agradat que enguany s’haguessin apuntat nenes, malauradament no ha sigut així. Però de l’any vinent ficarem el focus en aquest aspecte.”

El futbol tradicional no ha sigut l’únic protagonista del campus, els xiquets han pogut gaudir de diferents activitats com footpadelfoodtenisfutbol platja o l’activitat estrella bubble futbol. A més a més, també han tingut l’oportunitat de conèixer una persona ebrenca que destaca dins del món del futbol, com el jugador tortosí del Reus B Domènec Estorach. Els xiquets que han passat pel Hattrick ja pensen a repetir l’experiència de l’any vinent.

La primera edició del campus de tecnificació futbolística Hattrick de Jesús s’acaba demà, i tots els participants de la segona setmana del campus s’acomiadaran d’aquesta primera edició a la piscina.

Autor: