La Sénia va acollir la fase finals d’aquesta temporada del Campionat de Catalunya sots 21 masculí preferent. Competició organitzada per la Federació Catalana de Bàsquet i que va escollir el municipi del Montsià per acollir els quatre millors equips de Catalunya de la categoria. Era el tercer any consecutiu que La Sénia acollia una final nacional, on es va imposar el Sant Adrià davant el Club Natació Sabadell.

El Sant Adrià es va convertir en el campió del campionat de Catalunya sots 21 preferent. Va guanyar el títol després d’imposar-se al Terrassa per 54 a 66. Després de perdre davant els finalistes el Sant Nicolau i el Tecla Sala es van enfrontar per determinar la tercera i quarta plaça. Un partit del qual va sortir vencedor el Nicolau per 67 a 60.

La fase final va tindre lloc a la Sénia que va aplegar els quatre millors equips de la categoria del País. Acollir aquestes competicions suposen un al·licient per incrementar el nombre de jugadors i la passió pel bàsquet al municipi.