Avui, dimecres 13 de juny, fa tres anys de la constitució dels ajuntaments pel mandat 2015-2019. I a Amposta, el Pdecat -ara a l’oposició- ha criticat un cop més la política de postureig del govern d’Esquerra. Lamenten que no hagin sabut gestionar l’herència rebuda i que mentre organitzen festes, la ciutat continue bruta i amb inversions pendents.

Pel Pdecat, el govern d’Esquerra d’Amposta no ha deixat de vendre fum des que va començar a governar a l’Ajuntament, avui fa tres anys. Per l’encara Grup Municipal de CiU, a l’oposició des de 2015 després de 28 anys, els republicans abanderen la política del postureig. Asseguren que no s’ha fet prou per atraure empreses com tampoc per millorar la neteja de la ciutat. Denuncien manca de transparència amb els grups de l’oposició i lamenten la pèrdua, diuen, de pes territorial. “Amposta ha deixat de ser una ciutat referent, les ciutats veïns se’ns estan menjant, en tots els aspectes: turisme, ubicació de noves empreses, ocupació… Continua sent el govern del postureig que no volen tallar cintes perquè no tenen res a tallar perquè només estan presentant projectes i no hi ha cap realitat”, ha etzibat la portaveu del Grup Municipal de CiU a l’Ajuntament d’Amposta, Isabel Ferré.

Ho exemplifica, pel Pdecat, que el nou CAP, ja projectat anteriorment, sigui una de les úniques obres que s’inauguraran d’aquí a l’any que ve. Pels demòcrates, Esquerra d’Amposta no ha sabut gestionar l’herència rebuda, amb més coses bones que dolentes, com la residència d’avis o l’Hospital Comarcal. Critiquen la política del retrovisor de l’actual equip de govern que, diuen, no sap acceptar els errors com en el cas del nou pavelló poliesportiu. L’empresa a qui s’havia adjudicat la construcció s’ha tirat enrere per un error urbanístic: una pista de l’Institut de Tecnificació ocupa part dels terrenys on s’ha d’alçar el nou equipament esportiu.

“Adam Tomàs es pensa que governar és mirar cap endarrera per justificar errors, que demani perdó per haver fet perdre tres anys de legislatura als ampostins amb excuses com ja ho estudiarem, ara mateix ho tenim damunt de la taula i tantes i tantes d’altres excuses”, lamenta el candidat a l’alcaldia i cap local del Pdecat, Manel Masià. “Nosaltres som l’oposició i l’alcalde Tomàs ens
vol muts i a la gàbia”.

Entre les primeres propostes electorals del Partit Demòcrata hi ha la instal·lació de tecnologia 5G als polígons i la creació de la regidoria de Gent Gran.

 

 

Autor:

Periodista.

Eleccions Municipals 2019 - Terres de l'Ebre