Els consells esportius del Baix Ebre i Montsià van organitzar aquest cap de setmana un total de 13 finals nacionals dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya. A Tortosa es van fer les de mini handbol benjamí masculí i femení, les de minibàsquet benjamí i aleví tant masculí com femení, el futbol 7 infantil masculí i el tenis taula individual i per equips. La Ràpita va acollir les finals de bàsquet infantil masculí i femení, i Amposta les d’handbol infantil masculí i femení.

Les xifres globals donen mostra de la complexitat organitzativa amb l’elevat número de participació i d’acompanyants. En total van accedir 91 equips a les finals, representant a més de 30 comarques de tot Catalunya, i que van jugar-se un total de 151 partits, als que caldria sumar les 225 partides dels jugadors de tennis taula individual.

El suport dels respectius ajuntaments de Tortosa, Amposta i La Ràpita, de la Generalitat, de la Unió de Consells Esportius de Catalunya, dels clubs locals en les diferents disciplines, de voluntaris, tutors de joc i el personal de les diferents instal·lacions va fer possible viure un intens cap de setmana amb un protagonisme per a l’esport de formació i de valors.

El campions dels esports d’equips van ser els següents:

Mini Bàsquet Benjamí Masculí- Col·legi Carmelites (Tarragonès)
Mini Bàsquet Benjamí Femení- Associació Esportiva Pare Manyanet (Baix Camp)
Mini Bàsquet Aleví Masculí- Escola Frederic Godàs (Segrià)
Mini Bàsquet Aleví Femení- Escola Puigcerver (Baix Camp)
Mini Handbol Benjamí Masculí- Fundació BM Granollers (Vallés Oriental)
Mini Handbol Benjamí Femení- BME Les Franqueses (Vallès Oriental)
Futbol 7 Infantil Masculí- Union Deportiva Gornal (Hospitalet)
Handbol Infantil Masculí- Tarragona HC (Tarragonès)
Handbol Infantil Femení- Club Handbol Sant Llorenç (Baix Llobregat)
Bàsquet Infantil Masculí- Institut Front Marítim (Consell Esport Escolar Barcelona)
Bàsquet Infantil Femení- Col·legi Sagrat Cor Sarrià (Consell Esport Escolar Barcelona)

Galeria d’imatges 

 

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez