El pavelló de l’Ametlla de Mar va acollir la tercera jornada  de la Lliga Territorial de Gimnàstic Rítmica dels jocs esportius escolars a les Terres de l’Ebre amb la participació de prop de 200  gimnastes.

Les nou entitats participants que van posar les seves esportistes sobre el tapís de La Cala  van ser Club Gimnàstic Rapitenc, Escola Municipal Rítmica Tortosa, Club Rítmica Xaloc, Club Esportiu Canareu, Club Rítmica Amposta, Club Gimnàstica Rítmica Ampolla, AME Ametlla de Mar, Rítmica Sant Jaume i Rítmica la Sénia.

Com en les anteriors jornades es van convocar totes les categories des de prebenjamí passant per benjamí, aleví, infantil, cadet, juvenil i open, i per als nivells A i B, en individual i conjunts. La lliga de gimnàstica rítmica està organitzada pels consells esportius del Montsià i Baix Ebre i preveu una nova competició el 21 d’abril a Amposta.

El lliurament de premis va comptar amb la presència  de Mayte Puell, regidora d’esports de l’Ametlla de Mar  i vicepresidenta del Consell Esportiu del Baix Ebre i d’Ivan Romeu, president del Consell Esportiu del Montsià.

Tots els resultats es poden consultar a: http://www.cemontsia.cat/carpeta17/Esports17-18/G.Ritmica17-18/1-%20Resultats%20J-3%2017.03.2018%20Ametlla%20de%20Mar.pdf