La sala annexa del Pavelló Municipal d’Amposta va ser dissabte passat l’escenari de les últimes rondes de la Lliga Territorial d’Escacs Terres de l’Ebre dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya organitzada pel consells esportius ebrencs.

La competició ha  reunit durant quatre jornades un centenar d’escaquistes d’entre 6 i 15 anys, de les categories prebenjamins, benjamins, alevins, infantils i cadets que han jugat  al mateix temps  que els participants a la  lliga territorial per edats de la Federació Catalana d’Escacs.

Al lliurament de premis van participar  Ivan Romeu, president  del Consell Esportiu del Montsià, Miquel Subirats, tinent alcalde de governació de l’ajuntament d’Amposta,  la també regidora de turisme i fires, Joana Estévez, i el president de la Federació Territorial d’Escacs, Ferran Torta.

Els pòdiums  de les categories escolars van ser els següents: PREBENJAMÍ: 1. Miquel Ferrando (AMPA Escola Móra d’Ebre), 2. Aran Gutiérrez (AMPA Escola l’Ametller), 3. Marc Hernández (AMPA Escola Móra d’Ebre). BENJAMÍ: 1. Elsa Zafra (CE Ruy López), 2. David Teply (CE Riu Sénia), 3. Xavi Martínez (CE Ruy López).  ALEVÍ: 1. Gerard Añó (CE Peó Vuit), 2. Albert Robles (CE Ruy López), 3. Rubén Vinuesa (CE Ruy López). INFANTIL / CADET: 1. Mª Pilar Serres (Escola Matarranya), 2. Núria Albesa (Escola Matarranya), 3. Guillem Galcera (AMPA Escola MDD Portal).