Aquesta és, per pocs dies ja, la Plaça d’Espanya. L’espai, però, sempre ha estat més conegut com “La Creu” i ara l’Ajuntament i els veïns s’han plantejat canviar-li el nom. Els motius, explica l’alcalde Xavier Arbó, són arran dels atacs de l’1 d’octubre durant la jornada del referèndum. Segons Arbó, aquesta plaça mereix un nom que triïn els veïns. 

Quan va plantejar-se el canvi de nom el consistori va fer dues propostes. Una era dir-li Plaça dels Terrissaires i l’altra la Plaça dels Canteres. Els veïns, però, han optat per posar-li tal i com era coneguda, Plaça de la Creu.

El nom definitiu i oficial serà quan hagin passat 20 dies des de la seva publicació al DOGC. Caldrà esperar aquest temps que serà quan l’ajuntament faci la inauguració oficial i instal·li les plaques als voltants de la plaça.

 

https://youtu.be/6Ix0DFzPGsA

 

 

Autor:

Comunicador.