Van contribuir tots dos a la victòria del FC Barcelona en el Campionat de Catalunya de Clubs indoor, que es va disputar a Sabadell. El FC Barcelona va revalidar el títol d’entre set clubs participants, tant en categoria masculina com femenina.

Pino es va adjudicar la primera posició amb un temps de 4:30:32, un registre que li va donar a més el rècord dels campionats. Va superar a la línia d’arribada a Elia Saura (CA Canaletes) amb un crono de 4:35:73 i de Marina Guerrero (Avinent Manresa) amb un registre de 4:36:85. A més, li va permetre millorar la marca de la temporada passada, quan l’atleta de Benissanet quedava en segona posició i es penjava la medalla de plata.

Llorenç Sales iguala el títol de l’any 2016

Sales amb un crono de 1:52:41 va dominar la prova per davant de l’atleta Abdeslam Louh Khattabi (AA Catalunya) amb una marca de 1:53:26 i d’Aitor Martín (ISS-l’Hospitalet). D’aquesta manera l’atleta de la Galera va revalidar el títol que havia aconseguit l’any 2016.

D’altra banda el masdenvergenc Sergi Tomàs (AA Catalunya) va penjar-se la medalla de plata als 60 metres llisos, amb el mateix temps que el primer classificat Adrià Reina (Cornellà At.).