El conductor del camió incendiat a Freginals pateix lesions de gravetat menor

2018-07-16T18:52:58+00:0014 de novembre de 2017|Societat| ||0 Comentaris

ACN|

L’incendi ha obligat a tallar la via en sentit nord, i a tres quarts de cinc de la tarda encara hi havia un carril inhabilitat. El camió, que transportava vi a granel, ha bolcat i s’ha incendiat totalment poc després de les dues del migdia a l’altura del quilòmetre 332 de l’autopista, que ha quedat tallada en aquest punt des del voltant d’un quart de tres del migdia. Segons Infoautopista, hi ha hagut fins a quatre quilòmetres de retencions i s’ha obligat els vehicles a desviar-se per la sortida 42 a Vinaròs. Fins al lloc del sinistre s’hi ha desplaçat vuit dotacions dels Bombers de la Generalitat, que han pogut controlar l’incendi del camió a les tres de la tarda.

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez
Escriu un comentari
X
X