Els concerts, gran aposta de la segona edició del ‘Food and Fashion’ de la Ràpita

2018-07-16T19:09:06+00:008 d'agost de 2017|Societat| Montsià, Sant Carles de la Ràpita|0 Comentaris

La moda, la gastronomia i la música seran les tres eixos del festival, que comptarà amb expositors de moda, foodtrucks i concerts. També destaquen les activitats per als més petits, amb un espai creatiu lúdic, on hi haurà tallers de dibuix, pintacares o coreagrafies infantils, i també un espectacle de màgia el dissabte a la tarda. Per als més sibarites, hi haurà un showcooking on es podrà veure cuinar en directe un ceviche, el dissabte a les 20h.

La regidora de Cultura, Èrika Ferraté, ha estat l’encarregada de presentar les actuacions musicals, que enguany tindran un pes rellevant en el festival. Així, l’ebrenc Joan Rovira, que actuarà el diumenge 20 a les 20h, i Cesk Freixas, el dissabte 19 a les 21.30h, seran els protagonistes de la programació musical. Fabio Vega i Jazztembé, les dues actuacions del divendres 18, tanquen el cartell d’aquest any representant el panorama musical rapitenc.

El Food&Fashion, que tindrà lloc a Sant Carles Marina els dies 18, 19 i 20 d’agost de les 18h a 23.30h, es consolida així com un dels plans imprescindibles de l’estiu a La Ràpita, amb una gran oferta d’oci pensada per a totes les edats, tal i com remarcava l’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, qui va subratllar el fet que, malgrat ser només la segona edició d’aquest festival, ja es troba plenament consolidat.
Sant Carles Marina acollirà aquest esdeveniment el tercer cap de setmana d’agost amb un preu d’entrada de 2 euros vàlid per als dos dies.

 

https://www.youtube.com/watch?v=M2NGeu0Rtrk

 

 

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez
X
X