En el marc d’aquesta obra s’ha fet una nova distribució de l’espai interior, sobre una superfície de 116,59 m2, que inclou les consultes mèdica i d’infermeria, sala d’espera, lavabos, vestíbul i magatzem, tot adequat a les necessitats i normativa vigents els espais bàsics sanitaris. L’obra ha tingut un cost de 53.240 euros. El dispensari està ubicat als baixos del mateix edifici que acull les dependències municipals dels Reguers, amb accés pel carrer Sant Gregori. Aquesta tarda han presentat el resultat de l’actuació l’alcaldessa pedània, Esther Vidal, i la regidora de Serveis al Territori, Meritxell Roigé.

Les noves instal·lacions sanitàries també acolliran el servei d’assistent social, que actualment es presta a les oficines municipals del poble, amb l’objectiu d’unificar els serveis sociosanitaris, tal i com s’ha fet recentment també en el dispensari de Campredó. El finançament d’aquesta obra s’ha fet amb càrrec íntegrament de la partida d’inversions de l’Ajuntament de Tortosa.

https://www.youtube.com/watch?v=U6dPBpVZz08

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez