Els jugadors de l’Arnes van sortir al camp amb una samarreta amb la foto de Josep. En aquell instant, sota el marcador, es va penjar una pòster de grans dimensions amb la foto de Josep i amb un missatge: “La nostra porteria sempre estarà ben defensada. Sempre estaràs en natros’.

La família estava al costat de la porteria on els dos equips van deixar un ram de flors i van penjar la samarreta del porter del club d’Arnes. El club arnerol va fer entrega a la família d’una foto emmarcada amb la plantilla de l’Arnes d’aquesta temporada, amb Josep. Posteriorment, es va descobrir una placa dalt de la porta dels vestidors, que els jugadors sempre veuran quan entrin als mateixos: “en record a Josep González, sempre estaràs en natros’. Missatge que el pòster. El minut de silenci va ser força emotiu. Va ser una jornada de moltes emocions. Com així es va poder comprovar en la celebració dels dos primers gols locals i també al final del partit. El CE Arnes, ab aquest acte, vol destacar l’empremta que Josep va deixar a nivell esportiu i personal.

Així mateix, cal informar que diumenge, al camp de l’Olímpic, també va haver-hi un homenatge per Josep González, que era tècnic del cadet del club morenc. També va existir un record per a l’esposa del president de l’Olímpic, Antoni Vilalba.

https://www.youtube.com/watch?v=GmBxKMEOtv8

 

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez